پاسخ به یک شبهه رایج در فضای مجازی
حجت الاسلام هاشم فروزش «به این تصویر نگاه کنید و متن نوشته شده در آن را بخوانید» اگر در فضای مجازی حضور فعالی دارید، احتمالاً از این دست مطالب زیاد خوانده یا شنیده اید. البته در محافل دورهمی و در محاوره مردمی هم این مطالب نقل میشود.
در پاسخ این گونه مطالب پاسخهای زیادی میشود ارایه کرد. به این چند نمونه دقت کنید:
چرا بهلول خود را به دیوانگی زد؟
بهلول تا آخر عمر به همین وضع بسر برد تا مبادا طاغوت های عباسی او را به استخدام خود در آورند. او می دانست که قبول چنان ریاستی زمینه جنایت ها و گناهان است برای نجات از آن، خود را به دیوانگی زد.
وهب بن عمرو، مشهور به بهلول مجنون از خواص شاگردان امام صادق علیه السّلام و از فقها و علمای برجسته و عارف کامل بود، نقل می کنند هارون الرشید(پنجمین خلیفه عباسی) می خواست برای بغداد قاضی القضاة تعیین کند، با اصحاب خود در مورد شخص شایسته ای که عهده دار منصب قضاوت گردد مشورت کرد همه گفتندکه هیچ کس مانند بهلول شایستگی این کار را ندارد.
ایام فاطمیه از چه تاریخی شروع می شود؟
با توجه به رحلت پیامبر(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت ۷۵ روز، سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل را فاطمیة اوّل و بنا به روایت ۹۵ روز، سوم تا پنجم جمادی الثانی را فاطمیه دوم می خوانند.
درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلفی وجود دارد و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
وجوب شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح :
سؤال: آیا به فتوای مراجع تقلید، شرکت در انتخابات واجب است؟ یعنی اگر شرکت نکنیم در روز قیامت مورد بازخواست قرار میگیریم؟
نام نهادن زینب علیها السلام

پس از بازگشت رسول خدا صلی الله علیه و آله از ایشان خواستند تا نامی برای نو رسیده انتخاب کنند. پیامبر فرمودند: فرزندان فاطمه اگرچه اولاد من هستند، ولی امر آنها با خدا است و من منتظر دستور الهی میمانم. جبرئیل نازل شد و عرض کرد: خداوند میفرماید: نام این دختر را زینب بگذارید، چرا که این نام را در لوح محفوظ نوشتهایم.
عاقبت آنهایی که با حضرت امام به ایران آمدند .
به گزارش قدس آنلاین و به نقل از فارس، به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خانه طراحان انقلاب اسلامی در گرافیک متحرک 8 دقیقهای سرنوشت برخی از همراهان امام خمینی(ره) از نوفل لوشاتو تا تهران را به تصویر کشیده است.
در این اثر هنری، به سرنوشت «ابوالحسن بنیصدر»، پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری، سخنرانیهای جنجالی بنیصدر علیه یاران امام و اتحاد با منافقان و ضدانقلاب و سرانجام اعلام عدم کفایت سیاسی وی، سرنوشت شوم «سیدصادق قطبزاده»، فعالیتهای «ابراهیم یزدی» و «حسن حبیبی» پرداخته شده است.
.: Weblog Themes By Pichak :.